Recept: Frosé (oftewel frozen rosé) met frambozen

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

10 min

Temps de cuisson

00 min

Nombre de personnes

2 glazen

Niveau de difficulté

Easy

Recept: Frosé (oftewel frozen rosé) met frambozen

Ingrediënten

  • 500 ml rosé
  • 50 g frambozen (diepvries)
  • rood fruit ter garnering

In haar boek IJs & co onthult banketbakker en ijskoningin Aniek Keijsers de geheimen van perfect gedraaid ijs. Van ontbijt tot aperitief, van bevroren yoghurt tot lactosevrij, deze originele recepten laten je niet koud. Ontdek haar recept voor frosé met frambozen.

  1. Verdeel de rosé in de ijsblokjesvorm en zet minstens 12 uur in de vriezer.
  2. Doe de ijsblokjes rosé en de frambozen in een blender en mix kort om de blokjes fijner te maken.
  3. Doe een paar rode vruchten in twee glazen en giet de frosé erover. Serveer onmiddellijk.

Tip: om de hele zomer lang variatie te brengen in je frosé party’s, kan je de frambozen eens vervangen door aardbeien.

Goed om weten: de ijsblokjes bevriezen niet volledig door hun alcoholgehalte.

ijs en co frosé recept

Ijs & co van Aniek Keijsers

Koop hier

MEER RECEPTEN:

ads

Lore Ginneberge
Lore Ginneberge

Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.

ads