In 2025 strijkt het unieke concept van Dinner in the Sky van 22 mei tot 22 juni neer op het Domein van de Slag bij Waterloo. Het belooft onvergetelijke momenten voor liefhebbers van gastronomie en spanning.

Deze editie is de centrale keuken nog groter en meer open, een waar culinair theater waar meer dan 30 beroemde Belgische chefs de handen uit de mouwen zullen steken. Het doel? Een directer contact tussen de chefs en hun gasten. Rondom deze open keuken zorgen acht tafels per vier personen voor een intieme sfeer terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht.

Of het nu voor een lunch onder de zon of een sterrenmaaltijd is, de 32 gasten krijgen een unieke ervaring. Voor een romantisch uitje, een uitzonderlijk kerstcadeau of een gezellige tijd met vrienden, is Dinner in the Sky de ideale gelegenheid om gastronomie op een andere manier te beleven. De reservaties zijn nu al open voor 2 of 4 personen.

Voor bedrijven is het niet langer nodig om de hele structuur te privatiseren. U kunt nu een of meerdere tafels reserveren om klanten of medewerkers te verrassen, of zelfs de acht tafels privatiseren voor een op maat gemaakt evenement.

Zwevend in de Belgische lucht, is Dinner in the Sky 2.0 een uitnodiging om de haute cuisine te vieren in een spectaculaire setting. Een cadeau-idee dat indruk zal maken voor kerstmis en een ongeëvenaarde ervaring in 2025 belooft.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Dinner in the Sky.