restos

Deze vier nieuwkomers hebben heel wat verrassingen voor ons in petto. Ga er nieuwe smaken ontdekken, geniet van een frisse Apérol, koop een gigantische bos bloemen of ga los op swingende jazz.

Colonel

colonel

© Frédéric Sablon

Colonel is een nieuwe hotspot voor vleesliefhebbers. De industriële inrichting met bakstenen muur, open keuken en leren bankjes is perfect voor een gezellige avond met vrienden. Benoit Vano, de kleinzoon van Colonel, runt de zaak en voorziet de klanten van het puurste rundvlees. Authenticiteit, geduld en eerbied voor het milieu worden hoog in het vaandel gedragen bij Colonel.

Op de kaart vind je onder andere runderrassen uit Charolais, Aubrac, Salers en Normandië. Voor een gerecht betaal je tussen de €20 en €32. De eyecatcher van het restaurant is de slagerij. Je kan er vers rundvlees kopen en betaalt per gewicht (tussen de €80 en €110 per kg).

Waar: Colonel : Jean Stas nr 24, 1060 Brussel