AMBASSADEUR VAN DE GASTRONOMIE
Sterrenchef Jean-Pierre Bruneau behoort tot de grote gangmakers van de Belgische topgastronomie en verkiest daden boven woorden. Sinds deze Namenaar 30 jaar geleden zijn elegante koperen kookpotten in de schaduw van de Basiliek van Koekelberg uitpakte, voert hij werklust, orde, perfectie en beschikbaarheid hoog in het vaandel. Zijn meesterhand verdedigt meer dan ooit een evenwichtige keuken waarin geen plaats is voor tierlantijntjes. Wel voor creativiteit ten dienste van authentieke producten en smaken. Niemand anders heeft zoveel ‘fingerspitzengefühl’ voor de combinaties uit land en zee, de basismaterialen, de texturen en het verrijken van ‘arme’ producten met een vleugje Iraanse kaviaar of truffels uit Carpentras. In dit huis met zijn luxueus goudgeel houtwerk hebt u afspraak met de culinaire ‘crème des crèmes’. Wees voorbereid op een onuitwisbare herinnering.
Eigenaar & Chef
Jean-Pierre Bruneau
- · Franse gastronomische keuken
- · Gault&Millau 18/20 – 1 Michelinster
- · Seizoenmenu +/- € 60 – Driegangenlunch +/- € 45 – Selectie Franse wijnen aan het glas tegen aantrekkelijke tarieven vanaf € 8
- · Privésalon op de verdieping (20 pers.) – Dinsdag en woensdag gesloten alsook donderdag indien feestdag
Bruneau
Broustinlaan 73-75
1083 Brussel
België
T +32 (0)2 421 70 70
F +32 (0)2 425 97 26
restaurant_bruneau@skynet.be I www.bruneau.be