Cecila-NL

VeelbelOVenDe TOeKOMST

Robuchon, Greenhouse, Chalet de la Forêt, Sea Grill… De 31-jarige getalenteerde chef Mélanie Englebin gaat prat op een mooi parcours en opende in 2013 haar eigen restaurant Cecila. Op een steenworp van de Grote Markt ontdekt u via ‘verrassingsmenu’s’ een kwalitatief hoogwaardige viskeuken die zich met verse dagelijkse aanvoer laat bevoorraden. De grote keuken, die rechtstreeks uitgeeft op de zaal, zorgt voor een directe band met de klanten die kunnen toekijken hoe de gerechten er altijd ‘à la minute’ worden bereid. Mélanie werkt instinctief, precies en gedreven. Zij is zeer kieskeurig voor haar seizoenproducten die ze met veel gevoel op smaak brengt met algen, bloemblaadjes van chrysanten, zeldzame pepersoorten of 1001 andere fijngevoelige ideeën. Deze nieuwe gastronomische tafel lijkt zo op weg naar een eerste Michelinster en maakte al zijn entree in de Gault&Millau met een mooie notering van 14/20. Applaus.

portrait-cecila

Eigenaar & Chef
Mélanie englebin

  • · Gault&Millau: 14/20
  • · Franse gastronomische keuken
  • · Seizoenproducten uit de zee
  • · Open dinsdag tot vrijdag van 12 tot 13.30 uur en van 19 tot 21.30 uur / Zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten
  • · Parking Albertina (Lombardstraat) € 5/ avond

Cecila

Hoedenmakersstraat 16
1000 Brussel
België
T +32 (0)2 503 44 74
info@restaurantcecila.com I www.restaurantcecila.com