ELLE Eten

ELLE Eten

Makkelijke misosoep met champignons

Makkelijke misosoep met champignons

Zelfgemaakte vegan kokosyoghurt met cashewnoten

Zelfgemaakte vegan kokosyoghurt met cashewnoten

Gulzig Gent: 4 hotspots in de Arteveldestad

Gulzig Gent: 4 hotspots in de Arteveldestad

Porridge van gierstvlokken, chiazaden en granaatappel

Porridge van gierstvlokken, chiazaden en granaatappel

Toast met geroosterde groenten en vegan tzatziki

Toast met geroosterde groenten en vegan tzatziki

Artisjok met dip van kokosyoghurt

Artisjok met dip van kokosyoghurt

Notenreep met plantaardige frozen yoghurt

Notenreep met plantaardige frozen yoghurt

Recept: zelfgemaakte gourmet pizza

Recept: zelfgemaakte gourmet pizza

3 heerlijk gezonde ontbijtreceptjes om de dag met plezier te starten

3 heerlijk gezonde ontbijtreceptjes om de dag met plezier te starten

Zelfgemaakte superfood granola met plantaardige Griekse yoghurt

Zelfgemaakte superfood granola met plantaardige Griekse yoghurt

Wedstrijd: jouw beste recept in de volgende editie van ELLE Eten

Wedstrijd: jouw beste recept in de volgende editie van ELLE Eten

Het Nomad Beer Project: bier van hier (en daar)

Het Nomad Beer Project: bier van hier (en daar)

Schrijf je nu in voor de kookworkshop ELLE Eten x Pink Lady op 9 november

Schrijf je nu in voor de kookworkshop ELLE Eten x Pink Lady op 9 november

De beste garnaalkroketten van Brussel

De beste garnaalkroketten van Brussel

Gegrilde avocado, Beluga-linzen en mangovinaigrette

Gegrilde avocado, Beluga-linzen en mangovinaigrette

Recept: witte pizza met Mortadella Bologna IGP Bologna

Recept: witte pizza met Mortadella Bologna IGP Bologna

3x lekkere bento-box ideeën met kaas

3x lekkere bento-box ideeën met kaas

Risotto met gele courgette, ricotta & Salami Italiani alla Cacciatora DOP

Risotto met gele courgette, ricotta & Salami Italiani alla Cacciatora DOP

Luik: de laatste zomervibes in Bar Urbain

Luik: de laatste zomervibes in Bar Urbain

Vele groeten uit Bistro Bisou in Namen

Vele groeten uit Bistro Bisou in Namen

Oriental Express: 6 keer het Midden-Oosten op je bord

Oriental Express: 6 keer het Midden-Oosten op je bord

OALI: vegetarische kookworkshops met positieve vibes

OALI: vegetarische kookworkshops met positieve vibes

Palo Cortado in Brugge: de cocktailbar 2.0

Palo Cortado in Brugge: de cocktailbar 2.0

La petite épicerie: overheerlijk en stijlvol tafelen in Luik

La petite épicerie: overheerlijk en stijlvol tafelen in Luik

Arepa met zwarte bonen, mais, paprika en avocadosalsa

Arepa met zwarte bonen, mais, paprika en avocadosalsa

Amandel­ kokoswafel met banaan en kokosyoghurt

Amandel­ kokoswafel met banaan en kokosyoghurt

Artisjoksalade met tuinboontjes, avocado en koriandersalsa

Artisjoksalade met tuinboontjes, avocado en koriandersalsa

6 kookboeken die je leven gaan veranderen

6 kookboeken die je leven gaan veranderen

Waterkerssoep met doperwtjes

Waterkerssoep met doperwtjes

Pavlova met rode vruchten, granola & munt

Pavlova met rode vruchten, granola & munt

Het zomeraperitief waarvan je geen kater krijgt

Het zomeraperitief waarvan je geen kater krijgt

Deze gerechten laten wij deze zomer aan huis leveren

Deze gerechten laten wij deze zomer aan huis leveren

Getest: restaurant Dôme in Sint-Genesius-Rode

Getest: restaurant Dôme in Sint-Genesius-Rode

Getest: gastronomisch restaurant Barge, een nieuwe parel voor Brussel

Getest: gastronomisch restaurant Barge, een nieuwe parel voor Brussel

Zachte taart met verse vijgen

Zachte taart met verse vijgen

ELLE Eten in gesprek met Balthazar over oesters, rabarber en Negroni

ELLE Eten in gesprek met Balthazar over oesters, rabarber en Negroni

Wat zijn de beste kaaswinkels van Brussel?

Wat zijn de beste kaaswinkels van Brussel?

Camion Antwerp: only the good – vegan – stuff!

Camion Antwerp: only the good – vegan – stuff!

Zelfgebakken speltbrood

Zelfgebakken speltbrood

Wecandance x Boerentrots: onweerstaanbare festivalkeuken

Wecandance x Boerentrots: onweerstaanbare festivalkeuken